Szczypce

Jest 3 produktów.

Pokazano 1-3 z 3 pozycji

Aktywne filtry

Drewniane szczypce 

Bardzo przydatne w kuchni, zwłaszcza dla miłośników kiszonek. W bardzo prosty sposób wyciągniesz z pomocą szczypców z drewna kiszone ogórki i kapustę. Ważna zasada obowiązująca przy kiszeniu ogórków: Jedna łyżka stołowa soli (najlepiej kamiennej) na jeden litr wody. Dodatki już według uznania: czosnek, kwiat kopru, laseczka chrzanu, liść dębowy, kilka listków z krzaku porzeczek. Ogórki można spożywać już po 3 dniach.

Szczypce z drewna do grilla

Fanom grillowych przysmaków przydadzą się zarówno drewniane nożyce, jak i szczypce. W ten sposób łatwo obrócić każde mięso czy kiełbaski. Poza tym wszystko w zgodzie ze standardami zdrowotnymi. Ekologiczne sztućce są obecnie na topie. 100% naturalne i w zgodzie z naturą.